Kundo Forum

Varför Kundo Forum?

 • Minska antalet ärenden

  Forumet låter era kunder hitta svar utan att behöva kontakta er. Antalet återkommande frågor minskar och ni får tid till annat.

 • Självhjälp dygnet runt

  Era kunder kan få svar dygnet runt eftersom nästan alla frågor redan är besvarade. Era kunder upplever er som mer tillgängliga och öppna.

 • Alltid uppdaterat och aktuellt

  När innehållet byggs upp av kunderna som efterfrågar informationen, ligger ni inte längre steget efter med vilken information som ska finnas i en FAQ.

 • En väg in

  Forumet fungerar som en "digital kundtjänst" - era kunder behöver inte fundera kring vem de ska kontakta i vilket ärende, ni tilldelar enkelt kollegorna bakom kulisserna.

 • Enkelt att hitta svar

  Innehållet hittas överallt där kunderna finns. Från Google, från Facebook. Och det går utmärkt att integrera forumet med er hemsida och sökfunktionen där.

 • Personligt bemötande

  Kom närmare era kunder. Få feedback, beröm och förbättringsförslag på er verksamhet. Stärk ert varumärke genom den öppna dialogen med dem.

Så jobbar våra kunder med Kundo Forum

Arlas satsning på Kundo Forum minskade antalet inkommande ärenden med 65 procent!
Läs om varför Byggfabriken valde Kundo och hur det blivit en viktig del av deras e-handel.
Så minskade Skistar mängden mail och fick bättre översikt i sin kundservice med Kundo Forum
FOREX Bank har minskat antalet frågor till kundservice med över 15% tack vare Kundo Forum
Så har Björn Lunden minskat sina telefonköer och fått effektivare support med Kundo Forum
Kundo Forum har hjälpt den finska mobiloperatören DNA att upptäcka problem mycket snabbare och skapat förståelse och nya insikter för hela företaget.
Så har SATS har blivit mer tillgängliga och når fler av sina kunder med samma insats som innan.
Hos Jordbruksverket är Kundo Forum uppskattat av både kunder och personal. Och dialogen har blivit bättre och mer personlig.

Så använder du Kundo Forum

 1. Skapa ert forum på Kundo

  Vi skapar ert forum på Kundo och hjälper er med alla steg på vägen och att anpassa forumet till er grafiska profil. Vi utbildar era kundservicemedarbetare och tipsar om hur ni tydligt länkar in forumet på er webbplats för att skapa rätt effekter.

 2. Kunden söker bland befintliga frågor och svar

  Kunden hittar till ert forum via er webbplats eller sökningar på Google. En tydlig sökfunktion leder kunden till befintliga frågor så att de i många fall inte behöver kontakta er.

 3. Kunden kan skriva ett nytt inlägg

  Om kunden inte hittar svar på sin fråga eller ändå vill kontakta er går det enkelt att skriva ett nytt inlägg i forumet. Ni väljer om inläggen ska bli synliga direkt eller först granskas av er.

 4. Nya inlägg och kommentarer visas i dashboard

  Medarbetarna ser obesvarade inlägg och nya kommentarer i Kundos överskådliga dashboard. Symboler visar vem som arbetar med vad, om inlägg legat obesvarat för länge m.m. Konversationer kan tilldelas, följas upp och kategorieras. Ni har full kontroll på kunddialogen och styr själva vad som visas i forumet och vem som kan publicera nya inlägg.

 5. Historik och statistik

  Överskådlig statistik visar antalet inlägg och kommentarer, svarstider, vilka kunder som är mest aktiva i forumet m.m. Månadsrapporter skickas ut med en tydlig sammanfattning av aktiviteten den senaste månanden. Rapporter kan skräddarsys tillsammans med oss på Kundo.